Viitorii moderatori CashFlow instruiți în antreprenoriat și leadership

logouri

În perioada 13-14 aprilie 2013, 16 elevi, studenţi și angajați din Ialoveni şi Chişinău au fost instruiţi în domeniul antreprenoriatului şi leadership-ului. Seminarul a fost organizat de agenţia INVENTO în parteneriat cu ”CashFlow Club Moldova” și ”JCI Chișinău” în cadrul proiectului de educaţie financiară pentru tineri şi elevi – CashFlow Moldova.

Prima zi de instruire a început cu seminarul susţinut de Alina Rusu, care a abordat subiectul de leadership împreună cu viitorii moderatori ai jocului CashFlow.(vezi foto aici)

„Pe lângă faptul că participanţii şi-au consolidat anumite abilităţi şi cunoştinţe pe care deja le aveau, această instruire le-a dat posibilitatea să acumuleze şi multe alte informaţii noi despre leadership. Participanţii au fost foarte activi în comunicare, în special în cadrul unui joc de rol, care a implicat folosirea de către aceştia a tehnicilor de negociere şi a calităţilor de lider”, a remarcat Alina Rusu, trainer în domeniul leadership.

Programul a continuat cu o sesiune introductivă în domeniul antreprenoriatului susţinută de trainerul Oxana Ungureanu care a menţionat că grupul cu care a lucrat a fost diferit ca pregătire profesională şi experienţă, dar în ciuda acestui fapt aceştia au fost interesaţi de subiect şi s-au implicat activ în discuţii şi activităţile din cadrul seminarului. “De asemenea, trecând prin cei 20 de paşi de analiză a unei idei de afaceri, participanţii au trecut practic prin etapele cheie de structurare a unei afaceri şi au înţeles structura şi necesitatea unui plan de afaceri”, a completat O. Ungureanu, trainer în domeniul antreprenoriat.  (vezi foto aici)

Moderatorii instruiţi în cadrul acestui program vor facilita o serie de sesiuni ale jocului Cashflow, ce se vor desfăşura în cadrul a 2 Cluburi la Chişinău şi Ialoveni.

Autor: Cristina Bobarca

Sursa: cashflow.md

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s