Top 5 filme ce te inspiră pentru a vorbi în public

top 5O să menționez că este un top personal ,sau altfel zis : așa cum văd eu lucrurile . Părerea mea e că filmele de mai jos , pot inspira și pot învăța pe orice persoană ce dorește să apară în fața audienței și sa impresioneze acea audiență.

5.Coach Carter

Antrenorul Carter-Un film pe care este plăcut să îl privești și de fiecare dată găsești ceva nou , înveți ceva nou. O parte importantă a acestui film o reprezintă comunicarea dintre antrenor și elevii săi , mesajele de motivare și cum sunt ele adresate.( filmul are la bază evenimente reale)

4.Dead Poets Society

Dead Poet Society

– Filmul în care fiecare student își caută propria voce , pe care să o facă auzită, se creează o legătură extraordinară între profsorul John Keating și elevii săi.

3.Malcolm X

Malcolm X– O frumoasă redare a vieții uneia dintre cele mai controversate și influente personalități a secolului XX din SUA. Un film ce demonstrează încă odată că puterea cuvîntului  poate schimba destine și viziuni.

2.The King’s Speech

King's Speech

– Din nou un film bazat pe evenimente reale , ce prezintă relația de prietenie dintre regele George al VI-lea şi Lionel Longue , un logoped cu metode stranii de tratare a pacienților. Este un film perfect pentru cei ce doresc să impresioneze audiența ,dar nu au suficientă încredere în propriile forțe.

1.The Great Debaters

The Great Debaters-Filmul este inspirat din evenimente reale și din nou se evidențiază conflictele rasiale din SUA sec.XX.  Se arată viața profesorului Melvin Tolson, care folosește talentul său de orator pentru a pregăti un grup de tineri , care se evidențiază mai mult sau mai puțin de ceilalți, pentru a crea o echipa de dezbateri ce îi poate învinge și pe cei mai buni (o ehcipă de albi desigur).

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s