Despre Vulcani (Concursul Național de Oratorie … Moldova 2012)

vulcan...fulgerErupția unui vulcan ,cu multă lavă, cenușă și gaze ce aocperă cerul … Cam așa ar trebui să fie un Concurs de ORATORIE ,doar că … lava , cenușa și gazele să fie înlocuite de motivație ,inspirație și emoții.

Totuși ca și orice alt muritor de rînd am și eu anumite așteptări de la acest concurs, defapt așteptările sunt față de concurenți ! Cam ce condiții ar trebui să fie realizate de un concurent pentru care ar fi bine să nu participe la concurs?

1)E concurs de oratorie ,trebuie să fii pregătit de orice ,inclusiv de înfrîngere și critică – dacă nu ești gata să accepți o critică sau notele juriului ,oricare ar fi ele , păi ar fi mai bine să nu apari în fața audienței.

2)Dacă știi că nu ai abilitățile necesare ,atunci chiar nu ar trebui să apari în fața publicului – nu ai încredere în tine , pentru ce mai este nevoie să transmiți această senzație audienței tale , ei se vor simți foarte bine și fără această stare.

3)Dacă ești bun în oratorie dar nu ai nimic ce să transmiți publicului , dezvoltă-ți abilitățile în altă parte – eu personal voi fi acolo ca să fiu inspirat și motivat , nu doar să văd tehnică oratorică , probabil că aceleași așteptări le v-or avea majoritatea majoritatea persoanelor din public.

În cele din urmă , dacă știi că nu te încadrezi în nici unul din punctele menționate mai sus , atunci ar fi bine să participi la concurs , formularul de aplicare îl găsești aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s